Doe een aanvraag

 

 

 

In aanmerking komen

Hands of Hope bekostigt de crew fees (verblijfkosten) voor vrijwilligers, die maximaal drie maanden aan boord verblijven. Om in aanmerking te komen voor een schenking is het van belang dat je een medisch (gerelateerde) taak gaat vervullen op één van de schepen van Mercy Ships. 

Uit de aanvragen selecteren wij, op basis van onze financiële draagkracht, per jaar verschillende medewerkers die wij financieel zullen ondersteunen. 

Doe een aanvraag

Een verzoek voor financiering van de verblijfkosten aan boord kan per e-mail worden verstuurd naar Info@handsofhope.nl.

Er zijn geen deadlines, je ontvangt binnen 1-3 werkdagen een ontvangstbevestiging van je aanvraag. Deze aanvraag bevat de volgende onderdelen:

E

Stap 1. Indienen van het verzoek

We vragen diegenen die ondersteuning nodig hebben een email te versturen met daarin de volgende informatie:

  1. Je voor- en achternaam
  2. Woonplaats
  3. Functie aan boord
  4. Data van je verblijf aan boord
  5. Een korte omschrijving waarom je je hebt aangemeld voor Mercy Ships en wat je hoopt te bereiken
  6. Het benodigde bedrag
E

Stap 2. De aanvraag wordt besproken

Wij behandelen alle aanvragen en laten je binnen twee weken weten wat de uitkomst is. Uit de aanvragen selecteren wij, op basis van onze financiële draagkracht, per jaar een aantal kandidaten die wij financieel tegemoet zullen komen.

E

Stap 3. De schenking

Mocht je aanvraag worden goedgekeurd dan maken wij binnen twee weken het bedrag over naar Mercy Ships Nederland. Hiervan word je op de hoogte gesteld. Na onze schenking vragen wij, jou te overwegen om Hands of Hope maandelijks  met een klein bedrag te ondersteunen zodat we een groeiende aantal medewerkers kunnen ondersteunen (maar dit is geen voorwaarde om ondersteuning te ontvangen).

 

Contact

Hands of Hope Holland
E-mail: info@handsofhope.nl    

Overige gegevens
IBAN: NL40RABO0356312151